Endüstriyel Otomasyon
Sistemleri geçmişten bugüne kadar sürekli olarak yeniliğe ihtiyacı olan toplumda birçok araştırma yapılmıştır. Bu kapsamda geliştirilen endüstriyel otomasyon sistemleri, özellikle sanayi devriminden sonraki ikinci büyük adımdır.

Endüstriyel Otomasyon Sisteminin Avantajları

Düşük Maliyet

Üretimde insan gücüne olan ihtiyacı azaltan endüstriyel otomasyon, bu sayede personel için masraf edilen SSK ödemesi, ücretli izin, tatiller ve ikramiye gibi ek ödemeleri ortadan kaldırmaktadır. Bu da düşük maliyet ile kar elde etmeyi sağlar.

Yüksek Oranda Üretkenlik

Bir sektörde ne kadar çok işçi çalıştırılır ise çalıştırılsın, 365 gün boyunca 7 / 24 işçi çalıştırmak mümkün değildir. Çünkü fabrikada tatil ya da bakım amacı ile ara verilmesi gerekmektedir. Ancak endüstriyel otomasyon sistemleri ile donatılmış olan fabrikalarda üretim kesintisiz devam etmektedir.

Yüksek Oranda Kalite

İşçiler belirli bir kapasitede çalıştıktan sonra yorulur ve dinlenme ihtiyacı hisseder. Ancak otomasyon sistemleri ile kurulan cihazlar yorulmadan sürekli çalışma kapasitesine sahiptir. Verilen bir iş endüstriyel otomasyon ürünleri ile devamlı aynı kalitede ve aynı hızda üretilmektedir.

 


 

geleceğe dair çözüm ortağınız...

 
 
Yüce otomasyon
©2019 Tüm hakları saklıdır
info@yuceotomasyon.com